Halloween fix!

varning för känsliga tittare!

Hej på er alla!
Vet ni hur äckligt taggad jag är till på fredag? nej det vet nog inte, men då ska jag tala om för er ännu en gång hur jäkla taggad jag är. SINNES SJUKT TAGGAD. okej, nu räcker det. Efter att ha kollat i flera dagar på massa inspiration om halloween sminkningar har jag äntligen hittat den perfekta outfiten och sminket! Jag tänker inte avslöja något förän på fredag då dagan är inne! Så inte än massa andra snor min idé, skulle vara en djupens sorg för mig. Kommer i alla fall vara sjukt vidrig men samtidigt väldigt snygg. hmm tänker ni nu...

Så mina vänner, det jag har gjort idag är att kolla ut det få sakerna som behövdes inhandlas. Kommer bli så satans kul, har typ sagt det hundratals gånger nu. Det viktagste jag ville förmedla med det här inlägget är om bilden nedanför, som ska föreställa ett vidrig mögligt sår, eller tolka det hur ni vill, men visst ser det verkligen äckligt ut.

För att göra det här kommer jag att visa en liten tutorial i morgon hur jag gör det så allt ni behöver är:
Grunden:
Flytande Latex
Havregryn
Foundation/något täckande iaf
Svart,grön & röd fetsmink. Går egentligen bra med vad som helst i just de färgerna!

Blodet:
Sirap
Karamell färg
Man kan även använda lossas blod, men om man inte har råd kanske man har sirpa & karamell färg hemma!

 
 
 

Inspo




Dricker öl


 HI Ho Ha. firar halloween nästa helg istället och ikväll blire att gå ut på royal och lyssna på bra rockmusik. Även träffa massa fina människor. Ha en bra lördagskväll !!!

.

 
Så jävla snygga bilder. - från Toxic Vision
 

För mycket att säga

 
Det finns många saker här i världen jag dagligen går runt och tänker på. Det mesta är om människans beteende. Hur vi människor tar beslut, tänker, gör, ser på saker osv. Jag tänker lite allt för ofta och har hela tiden nånting att säga. Oftast är det Klas som får lyssna på allt skit jag bara svammlar om, han är inte ens ett dugg intresserad ibland och säger bara ´´Jenny du tänker bara för mycket ibland´´ och ja det gör jag. jag tänker alldeles för mycket. 

Det jobbigaste är nog även att jag bara måste säga vad jag tänker för annars sitter det kvar i mitt huvud. Jag älskar att prata, dela med mig, disskutera om saker. Men ibland finns det kanske inte människor som alls bryr sig. Åh jag menar, hur kul är det att prata med en människa som inte alls orkar höra på det man har att säga. Inte alls kul. Därför kommer jag att dela med mig om många av mina tankar som kan vara från det levande till det som inte ens finns. Anledningen till att jag mer än gärna även delar med mig om mina tankar här på bloggen är nog mest för att kunna få skriva ut allting jag har att säga. Sen jag varit liten har dagboksgejen varit en viktig del av mitt liv. Bara klottra ner lite skit i en bok om hur just jag känner för tillfället. Det tråkiga med det är att ingen alls kan läsa och så hemliga saker skriver jag inte ens om. Allting som jag inte vill ska komma ut skriver jag väl förtusan inte ner, det minns jag bara.

Risjäkel

Sitter och väntar på att ris jäkelet ska kocka klart. Klas och jag har åkt 3 gånger för att vi missat handla något. illa som fan och min mage kurrar snart sönder hela mig! Den här enkla simpla maträtten som vi göra ´´Wook´´ har tagit oss 3 timmar nu eftersom vi glömmt massa saker. Ännu än är inte fredagen så lyckad men jag ber till asa gudarna att dem i alla fall kan låta the sims 3 fungera på datorn! så jag också kan ha en trevlig chill kväll!

Rockstad faluns Dalargris får fylla upp det här inlägget!tjohoo sålänge!

The Birthday massacremu

Sjuk idag med, fast värre... Vilket betyder att kvällen ska bli så lugn och harmonisk som helst. Jag orkar egentligen inte med nånting just nu, inte ens sova liksom. Då är det ju nånting galet.. Här får ni lyssna på ett bra band...

Jag & Maria med Steel Panther

 
 
Här kommer en video när vi var på tyrol och såg Steel Panther, Jag & Maria står precis i mitten av scenen och dansar loss! Så jävla kul och är så glad! haha. Visst jag ser lite rolig ut, men vafan hade så sjukt kul!!!

sjukling

Ibland orkar man inte bry sig om nånting, just idag har jag en sån dag. Sjukling är man också så har spenderat min dag åt SOA och massa tvplay progam. Imorgon är det fredag och tänker försöka stiga upp ur sängen oavsett hur än vidrigt jag än mår..

Stål pantrar och bröst!

Åh herre min gud, vad har jag gjort nu för dumheter. Njaaa jag vet inte jag bara körde all in igår kväll när jag var på steel Panther! Det började med att vi stod rätt så långt bak och mitt mål var att komma längst fram! Antingen står man långt bak och har bra syn över allting eller så är det bara att pressa sig fram!

 

Hur som helst lyckades jag att tränga mig fram i folk massan tillsammans med min vän Maria. Svettig och äcklig må jag säga att det var, vidriga armhåler rakt i ansiktet och armbågar mot käken och huvudet, kan inte mer än att säga att några smällar var det värt för att tränga sig fram. Helt plötsligt blev man upplyft av en kille och där högt uppe fick jag kontakt med sångaren som sträckte sin hand till mig och bad mig visa mina bröst, åh ja, jag visade mina bröst som jag idag inte vet om jag har ångest för eller inte. Men egentligen, vem fan bryr sig, jag tycker det är en kul grej att bjuda på sig och folk borde inte vara så dömande.

Under hela spelningen fick jag många gånger kontakt med sångaren, visserligen sjöng ju han då hur han ville sätta på mig, men det var bara så jävla kul att han kolla på mig hur mycket som helt. Helt plötsligt frågan han mig om jag vill komma upp på scen, åh i helvete vad jag blev glad jag blev och samtidigt rädd, inte tusan vill jag gå upp själv. Han sa även att jag var den första tjejen han ville ha upp. Inte så konstigt när jag var den ända på Tyrol som visade brösten. Helt plötsligt står jag på scen med Steel Panther, och allt jag kunde säga till sångaren var att jag ville att min kompis Maria skulle komma upp! Vilket de fixade, när jag står där frågar han hela publiken om de ville se mina bröst och jag beslöt mig för att inte göra det men gjorde det iaf eftersom han tittade så förväntansfullt på mig.

 

Herregud, vad pinsam jag är, men vad fan, vem har inte sätt ett par bröst förut och vem fan bryr sig. Folk får tycka vad dem vill, men jag stod liksom med Steel Panther och jag kunde inte göra mer än att bjuda på mig själv för stunden. Jag är vild och galen och älskar utmaningar, det är den personen jag är, så får folk tycka vad dem vill. Jag ångrar inget! Gör jag det nån gång får jag väl ta det, livet går vidare. Ett par bröst har väl aldrig skadats för någon mänsklig varelse! 

 

Sicken kväll, cirka två låtar stod vi alla tjejer på scen med dem! Hundra tals mobilkameror var uppe och jag får helt enkelt bara vara beredd på att något kommer ligga ute på youtube. Hade vänner som filmade men känner att jag kommer behöva klippa filmen om jag ska visa resten av tiden när jag stod på scen.


.


Osminkad tjej som behöver få ett lördags lyft..Låt resten av kvällen bli bra nu, med skratt. Tårar fäller man bara för de personer man älskar och blir älskad ut av.
 

toxic vision


.

Det har inte hänt nått speciellt i mitt liv förutom att jag har praktik just nu där jag trivs jäkligt bra. Just idag är det bara väldigt segt, så sitter och fixar blogg designen lite sådär och fryser typ ihjäl. Vill hem och gosa, äta godis och kolla på SOA..
 

RSS 2.0