helgen!

Var så jävla trött i fredags men Klas fick mig att sticka iväg på överraskningsfest som vi ordnat till Elin, sedan blev det uttgång, men det var så jävla tråkig musik på villa så drog till Royal istället och hade det lite trevligt. Saknade Klas så mycket för att jag var så jävla trött så han kom och hämta mig.

I lördags så hade vi det bara mysigt, käkade massa onyttigheter och glodde filmer.
& idag så har vi varit på Tuna och shoppat julklapper, eller ja Klas då eftersom jag inte har pengar till det! x)
Han är så jävla go min man..!

Här en bra låt som Miss Li gjorde från så mycket bättre!


Sabaton kryssningen samt Måndagen!

I söndags var jag på sabaton båten och vilket jävla röj det var, i alla fall för det gänget jag åkte med. Havet stormade och båten gungade, tokit och galet. Har alltid så jäkla kul med mina galna vänner, det kan ju vara för att vi är så pass lika på sättet och vågar ta för oss lika mycket! Själv tycker jag sabaton inte leverade så där jätte bra men huvudsaken för mig var att vi hade det roligt ändå!

Vi kom ju hem på måndagkvällen till eskilstuna, men inte kunde vi låta bli att fortsätta festa som tokar. Säger bara stackars Amandas grannar!






Instagram

Har haft två jobbiga veckor, migrän en hel äcklig vecka, magsjuk den andra. Så nu är jag frisk igen, underbart! Man har liksom ingen lust att ens skriva nånting på bloggen eftersom att det blir bara så deprimerande här omrking då. Nej usch fy men nu så ska jag berätta nått kul. Hör och häpna jag har skaffat instagram efter sådär några år efter alla andra! För er som vill följa mig så heter jag Toxiz och ni kan även klicka på länken i menyn där det står instagram, det kanske ni själva kunde lista ut fint. Jaha men då var det väl inget mer för mig att säga idag än att ni får ha en sån jäkla bra fortsatt natt, själv ska jag ligga i min säng ensam och kolla på min favorit serie för tillfället, Pretty little liars!!!!!!


RSS 2.0