SACO Mässan

Jag är så jäkla slut i hela kroppen och huvudet framför allt! Har haft migrän hela veckan som kommit och gått i vågor. Verkligen surt som fan för skulle behöva må lite bra. Hur som helst idag tog jag mig upp tidigt för att åka på saco mässan vilket var väldigt kul och lärorikt. För er som inte vet var det är så är det om massa utbildningar över typ hela världen fast mest i Sverige förstås. Fanns ju massa alternativ till att få åka och plugga utomlands vilket jag vet att jag vill göra. Då jag ska ha språket som mitt mål. Tänkte att jag kunde passa på att förbättra min engelska som i nu läget är lite för dåligt.  

Jag insåg även hur många saker man verkligen kan göra, och vad man kan bli. Helt otroligt… För mig är utbildning jätte viktig eftersom det kommer ha en stor påverkan i livet, sen är det ju säkert jätte roligt att få alla testa på alla möjligheter som finns medan man är ung. Det här med att åka till Malta eller London för att plugga på min engelska är ju bara så himla bra för mig. Kan liksom åka iväg precis när jag vill eftersom att kurs starterna är varje måndag året runt. Så får man även bestämma hur länge man vill vara borta. En vecka eller kanske ett år!


Framkallade bilder.




Åkte till Eskilstunas fotoklubb idag på eftermiddagen för att framkalla mina bilder som fotat analogt. Självklart fanns bilder inte med så jag fick framkalla nån annans bilder som blev as dåliga. Efter ett tag så började vi experimentera lite genom att skita i att stoppa i en film och bara lägga saker oavanför pappret som vi tryckte på.. ja kan inte förklara och ni fattar säkert inte vad jag babblar om. Det var i alla fall lite kul och fick fram ganska spökiga bilder.

äckel migrän

Äckel dag. Två timmar innan det var dags att stiga upp känner jag av min migrän.. Två timmar kan den väl lika bra försvinna bort, nej den låter mig inte sova förän två och en halv timma efter så självklart försover jag mig... orkar verkligen inte med min migrän.........åh jag är så arg. Hur som helst, oavsett om jag tog min migrän tablett i tid så hade jag fortfarande svinit jävla ont så jag har spytt tre små omgångar och sovit.. Känner mig lite bättre men fortfarande jävligt yr, sen har ja massa skolarbeten som måste göras så måste tvinga mig själv framför datorn.......... nej jag vill bara gråta ett tag nu för jag hatar det här så mycket.. !

Hellu

Varit på dop idag för min kusins lilla barn som föddes den 21 Juni som jag även föddes på. Det läskiga är att han var två veckor för tidigt om jag fattat rätt, han vägde lika mycket som mig och var lika lång.. Otäckt, måste ha en betydelse.

Nu så har jag fixat färdig mig för fest hemma hos en vän som fyller år. Så Skål på er alla andra som har kul med alkoholen idag och ni andra som bara tar det lugnt får ha det så jävla bra också!
 

Studentmössa från ABC



Har äntligen bestämt mig för hur min studentmössa ska se ut. Har varit väldans problem för mig, finns ju så mycket olika att välja på. Nu blir det inte den här modellen då som syns ovanför, utan Lunda som är mycket rakare i kanterna. Så det kommer liksom inte se ut som en svamp. Har så litet huvud så det såg så knas ut med en klassisk på mig. Sen är jag bara silvermänniska så det fick bli silver överallt. Den lilastenen symboliserar för Estet egentligen men tycker att våran färg var så extremt ful, den är gul-guldig och passar absolut inte in till silver... Det blir säkert as bra!

Att tänka bra, gör så att allting löser sig!

Jag älskar allting i mitt liv just nu, är bara så lycklig och känner att allting är på godavägar! Blir bara så ledsen att min migrän ska förstöra vissa dagar och just nu är alla fem dagar viktiga i skolan för mig. Måste verkligen hinna med att bli klar med allting i god tid vilket jag inte kan bli med migränen. Hoppas bara på ett mirakel men jag har tänkt såhär att oavsett hur mycket migrän jag än kommer ha i mitt liv ska jag bara tänka positivt. Känns bara som att det är en bra motivation här i livet oavsett alla motgångar man har.  

Jag har börjat tro mer och mer på Karma. Att man verkligen ska tänka positiva tankar om negativa saker. För visst kommer dåliga saker alltid att hända i livet, men det har sin mening. Så om en dålig sak händer har det bara sin mening om att det blir bra tillslut.

Så det jobbiga jag haft som ni förstår nu är min migrän sen jag var sju år. Min migrän har inte påverkat mig så där jätte mycket innan jag började i nian. Det hände så mycket för mig just då och jag blev jätte stressad i skolan vilket ledde till att jag mer och mer fick migrän. När jag slutade nian och började första året på gymnasiet trodde jag det skulle bli bättre, vilket det blev ett tag, men massor av saker hände i mitt privatliv vilket ledde till att jag tillslut inte orkade med nånting. Jag ville bara ligga hemma under täcket. Missade lite i Svenska A och Engelska A då vilket jag fick ta igen i tvåan, det blev stressit där med eftersom att jag fick massa migrän hela tiden. Klarade av Båda delarna men det hade sin nackdel så jag fick lite kvar i Engelska B och Svenska B slutet av tvåan. Som jag nu i trean ska göra klart. Vilket jag kommer hinna med innan lovet. Jätte sköööööööönt.

Men som sagt, att tänka bra tankar och motivera sig själv är det viktigaste. Jag känner att jag klarar det här för jag vet att jag kan! Sen är även pojkvännen, vänner och familjen till stort stöd!


Spike bra




Tycker bara dem här spike's BH:arna är så jävla coola. Sen är dem väldigt snygga också! Beställa min från ebay för kanske lite mer än en vecka sen. Älskar fan ebay för den här betalade jag för runt 100 riksdaler!

Klicka här för att komma till ebay sidan om du också vill köpa en likadan!
 

6 veckor kvar!

Det är nu bara sex veckor kvar tills jullovet. Vilket innebär att första terminen av trean bara rusat förbi! Praktiken tog upp mycket av mitt liv, men nu är jag äntligen tillbaka på skolbanorna och vi har massa roliga projekt att göra. Sen finns det ju massa andra ruttna saker jag måste hinna klart med, men kommer kännas så jävla skönt. Kommer kanske till och med gråta för att jag är så lycklig. Nästa termin kommer vara så skön, inte alls mycket stress eller mycket saker att göra. Bara så att ni vet. Är väldig glad just nu!!



.

Minns inte mycket av fredagen för jag blev verkligen as full. Hur det gick till vet jag inte för jag drack absolut inte mer än vad jag brukar. Anledningen kan ju vara för att jag var sjuk. Hade i alla fall otroligt kul och tyckte jag lyckades jävligt bra med outfiten + sminket. Bilder får ni se fort min kära vän Tiffani skickat över dem till mig..

Nu efter att hela lovet gått, helgen och måndag,tisdag, onsdag så har jag blivit ''frisk'' och äntligen kommit tillbaka på det rätta spåret igen. Skolrutiner, och fyfan vad jag saknat skolan känns bara så skönt att allting är normalt igen, igen praktik och sånt shit liksom.......hur som helst kommer jag bli skoltrött inom några dagar, men inte långt kvar till nästa lov. Tänka positiva tankar!!!!

Idag har jag och mina klass kompisar filmat lite till en film som skalls göra, sen har vi bara prövat ut studentmösserna.jiiises vad jag längtar till studenten! Det slog mig att det faktiskt inte är så jädrans långt kvar eftersom tiden går så himla fort! Fick allvarligt rus i kroppen!!!!

RSS 2.0