Rockstad dag 1-3 !

haha, det var fan en vecka sen vi kom hem från Rockstad Falun. Anledningen till att jag inte bloggat om festivalen är för att jag haft mycket viktiga privata saker att tänka på! Men ska berätta lite om festivalen.

Festivalen i säg var riktig mysig och det var massa trevliga funktionärer och vakter som jobbade. Det ända negativa var all dålig information. Som när vi skulle gå och lyssna  på Circles II Circles hade dem helt plötsligt redan spelat eftersom de bytt tid med ett annat band. Sånt kan ju hända men man tycker ju ändå att de kan försöka informera om sånna saker vilket jag inte tycker är så jäkla svårt... 


Eftersom det inte fanns några bra band sådär första dagen festivalområdet öppnat så hängde vi mest runt i öltältet där vi direkt knöt nya kontaker med några tyskar. Två pappor & två söner! Det var nyttigheter för mig att träffa nya människor som man endast kunde prata tyska och engelska eftersom jag behöver öva på att våga prata engelska. Tyckte att det gick bättre och bättre. De förstod ju vad jag sa iaf .. haha..

Här är några bilder på mig & Klas med tyskarna.

På fredagen så var det kära Danko Jones som jag ville lyssna på, bandet är så jävla bra men sångarens mick var knas och det lät konstig och lite små falsk vissa gånger pågrund av det. Hur som helst var det riktig bra! Sista bandet som spelade på fredagen var D.A.D som jag så länge väntat på att få se. Dock hade jag velat se dem tidigare under kvällen eftersom de drog ut alla låtar som nästan var lite okända och man somnade nästan till. De slutade med alla bra låtar som man ville höra lite i mitten av deras spelning. Så de hade väldig dålig uppdelning av deras låtar. Var inte bara jag som kände så utan många fler.

Sista kvällen lyssnade vi på Sister sin, kan säga till er alla som tycker att det låter bra på skiva att det låter betydligt mycket bättre live!!  så det är garanterat värda att se!!!!!

Sist men inte minst så lyssnade vi självklart på bandet som vi åkte till festivalen för. Vilket jag tror jääävligt många andra också gjorde. SABATON! GAaaaah dem var galet jävla bra och hade så mycket gås hud så det var helt otroligt, jag lyckades även gråta lite också för att jag var så lycklig! De körde igenom deras nya skiva på svenska vilket gjorde att man bara blev mer galet glad!!!! Andra gången i sommar jag såg dem! Gaaalet.. 

Nu tänker jag bilder från min kompis Amanda & Emma tala. 


Jaha det är ju typiskt, går inte att ladda upp mer bilder men för försöka göra ett inlägg med massa fler bilder. Ett Bombinlägg med bilder!!! yeaaahh. ha det så bra så länge!.\m/
 



 

2012-16-08 Rockstad Falun!

Nu är det dags, om en timma drar vi iväg till rockstad falun och bara har det riktig gött!
Hade tänkt fixa massa tidsinställda musik inlägg så att bloggen håller sig igång, men jag hittar fasiken inte den där klockan som fanns förut..Någon som vet var den finns?

jaja, men vi hörs på söndag istället så får ni har det riktig roligt ni med!

2012-15-08 kan inte tiden gå snabbare!!

Så hyper glad just nu. För om cirka 18 timmar sitter både Klas Och jag påväg upp till rockstad Falun. Kommer bli så otroligt kul!! Vårt sköna lilla gäng sitter redan vid campingen och dricker som attan. Man vill ju bara spola tiden lite snabbare nu!! 

2012-08-14 Lite nytt

Nyheter för er som fortfarande läser min blogg.

 1. Tar nu bloggen på allvar.

- Som ni sätt har bloggen varit tråkig vilket blir en stor förändring nu framöver. Ska börja blogga varje dag om viktiga saker!

 2. Raderat gamla inlägg.

- Bloggen behöver ett nytt lyft och en ny chans, därför har jag raderat alla inlägg jag skrivit om. Jag sparade självklart den viktigaste kategorin eftersom det kan vara kul att läsa, MUSIKEN. Sen vill jag bara påpeka att det inte ens är kul att läsa tråkig vardags inlägg som att man gått till skolan, käkat en pizza till lunch, plugga och sovit. Nej usch... En helt annan sak är väl att dela med sig om en rolig händelse än massa vardags stuff! & kanske någon slags tanke.

 3. Klas slutar blogga här.

- Ja svårare än så är det inte att förstå, Klas slutar blogga här eftersom han helt enkelt bara vill det. Förmodligen fixar han en egen blogg med bara massa musik!!!!!!!!!!!! 


RSS 2.0