Choco Puffs

Sitter och pysslar ihop min serie som ska vara klart tills imorgon, programmet jag jobbar i slutar fungera hela tiden så blir typ lite tokig på att jag får börja om titt som tätt. MEN HAR LÄRT MIG ATT SPARA HELA TIDEN NU. Sitter även och äter VÄRLDENS godaste flingor...om ni ville veta lixom 

Resten av bilderna på Kajsa!

Här kommer mer bilder på  Kajsa som jag fotade..Jag är väldigt nöjd, har ju en sån otroligt snygg model som gör själva bilderna så extremt snygga!   yeaah

2012-09-26 värdelöst att ha migrän

Den här dagen har varit lika sämst som alla dem andra migrän dagarna jag har i veckan. Finns inga mer ord än att det är så jäkla jobbigt. Spyr nästan varje gång, gråter för att det gör så ont. Mina migräntabletter som jag fick för ett år sen av min läkare har ingen långvarig effekt, för bara direkt efter man känner sig helt okej smyger sig migränen tillbaka och bara blommar ut!! Så idag var jag hos läkaren igen och han skrev ut tabletter som jag ska äta dagligen mot migrän + starkare tabletter när jag får migränanfall.....

 Jag vill bara mer än allting annat just nu i världen att det ska funka. Att jag ska kunna få bra rutin på mina dagar. Kunna vara i skolan precis som alla andra och verkligen slippa vara efter med saker. Ha ork till att göra saker och bli en lika glad människa som jag egentligen är.

 

2012-09-25 tre bilder på Kajsa

Hej alla glada och roliga människor. Har inte tid med att blogga som ni märker men jag ska fan försöka. Här är iaf tre bilder på min vän Kajsa som jag fotat och redigerat för över en vecka sen? nått sånt kanske. Mer bilder kommer i morgon dem jag blev riktig nöjd med. NU måste jag vara tråkig och plugga....PROV I MORGON GAAH..




2012-09-11 avskyr listan

Jag tänker inte vara den här bloggaren som kommer att skriva om enbart alla mina lyckliga & roliga dagar. Nej, jag tänker faktiskt dela med mig av min bittra sida, den personen jag gått runt och varit hela dagen. För jag blir bara så förbannad på människor som inte kan ta en disskution på låg nivå utan att bli yxtokig för att den andra har en åsikt. Vafan, alla har åsikter och alla får väl säga vad fan dem vill utan att en människa ska bli arg som satan och rikta allting just mot sig... Nej tappar glädjen att försöka vara glad.



- folk som inte kan ta åsikter när de själva ger öppna händer.
- folk som bara avbryter andras samtal med att berätta någon helt oviktigt.
- eller folk som bara avbryter mitt i en mening bara för att få prata själv.. MORRR..
- folk som inte tar en person på allvar & skämtar bort allting.
- folk som blir minsta lilla arg för att den själv misstolkar vad man sagt. 
- folk som bara inte kan varva ner & andas lite.
- folk som leker viktig & lägger på ett förstort ansvar över sig själva när det inte ens är behövligt.
- & för att göra allting mer lättsamt, RÄKOR, KAVIAR, KORV... ja, det var väl saker som jag hatar just nu. hrmr.. ursäkta avskyr menar jag väl.

2012-09-10 Min helg!

Min helg har varit fantastiskt bra, dansade loss som fan i fredags och har fått flera facebook mail om att det inte gick att missa mig i fredags, känns väl lite sådär pinsamt kanske. MEN JAG HADE JU SÅ OTROLIG KUUUL !!!! Lördagen blev lite lugnare iaf med dansandet, men vi söp tills halv åtta på morgonen istället.

En lånad bild från Villa Etunas vimmel bilder.






2012-09-07 Black Stone Cherry

Sitter hos Maria nu med tre andra, bland annat min klass kompis som jag inte alls visste var här. Blir att gå ut på krogen sen precis som alla andra i hela stan ska göra!! Här har ni ett bra band att lyssna på ikväll!

2012-09-07 fixad & klar, nu drar jag till kexet!

Har precis fixat klart mig för utgång som sker ikväll på det nya stället Villa Etuna, med Maria & massa andra. Hinner inte blogga så mycket mer nu eftersom jag har brottom till Kexet (en chinchilla) för att ge honom mat!

blablablablaa, här har ni min sminking för ikväll som inte alls stämmer med bilden( färgerna osv ) jaja, hörs senare ikväll när jag anlänt till Maria då jag tänkte tipsa om ett bra band ;) Puss


 

2012-09-06 Platina blond

Bilden säger väl allt för er som vet att jag varit rödhårig. Så glad just nu att det bara tog mig tre månader att få till håret i just denna färg! loveit!!!



RSS 2.0