En helg i Uppsala

Ett tag sen jag var här inne. Är mest inne och skriver på instagram och facebook, men tänkte att det kunde vara kul att skriva av lite längre meningar här!

I helgen vart jag otroligt överssakad ut av Klas, då vi åkte till Uppsala. Träffade massa okända människor som var hur trevliga som helst, käkade på en mysig pub i Uppsala, med Iränsk mysig musik och bakgrunden. Dem som jobbade där var Iränska, så mysig stämmning. Maten var otroligt god. Efter den goda middagen drog vi till Olearys och lyssnade på live musik. Då våran kompis lalle's band spelade. Loch Vostok, riktig kul att se dem!

Krogen stängde vid 1, sjukt konstigt tanken på att vi var i Uppsala så vi drog till stället vi började på. Festade i deras stora studio ända in till halv åtta på morgonen. Vi hade planer om att stanna kvar men kände att det fick räcka för denna gång. Skulle i alla fall verkligen vilja åka dit igen och festa med alla som medverakade. Så sjukt trevliga personer allesammans. Det roligaste är nog att alla killar där hade brunt långt hår och brunt långt skägg.. haha

RSS 2.0